Počet záznamů: 1  

Kuchařka

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Moravec, Stanislav - Autor
    České Budějovice : Dona, 1998 - 113 s., [4] s. barev. obr. příl. : il. ; 20 cm
    ISBN 80-86136-10-8
      Martenek, Miloslav, - Ilustrátor   Doležal, Vladimír, - Fotograf
     grilovaná jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 291.841

    2x k půjčení domů a 1x ke studiu v knihovně z celkem 3 ks k dispozici - viz exempláře

    Kuchařka

    Najdete ve volném výběru. Podrobné informace o uložení najdete v tabulce exemplářů.

    SignaturaČár.kódLokaceDislokaceInfo
    C 291.841 a2681097564Na Sadech dospěléSuterénDoba výp. 30 dní
    C 291.841 P2681043442LidickáLidická - regionpouze prezenčně
    C 291.8412681362703LidickáLidická - půjčovnaDoba výp. 30 dní
    Údaje o názvuKuchařka : grilujeme nejen v přírodě : (přes 200 receptů pro přátelská posezení) / Stanislav Moravec ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek
    Název na hřbetuGrilujeme nejen v přírodě
    AnotacePodrobné rady jak připravit, okořenit a marinovat maso před grilováním, co a jak dlouho grilovat. Recepty na grilování drůbeže, vepřového a hovězího masa, ryb, zeleniny, zvěřiny, včetně receptů na přílohy, saláty a omáčky.Grilování a rožnění jako šetrná příprava chutných pokrmů ze všech druhů potravin.
    Osobní jméno Moravec, Stanislav (Autor)
    Vyd.údajeČeské Budějovice : Dona, 1998
    ISBN80-86136-10-8 65,00 Kč
    Číslo nár. bibl.cnb000364258
    Dal.odpovědnost Martenek, Miloslav, 1933- (Ilustrátor)
    Doležal, Vladimír, 1952- (Fotograf)
    Předmět.hesla grilovaná jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.526.3 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642
    Druh dok.KNIHY
    Podrobné rady jak připravit, okořenit a marinovat maso před grilováním, co a jak dlouho grilovat. Recepty na grilování drůbeže, vepřového a hovězího masa, ryb, zeleniny, zvěřiny, včetně receptů na přílohy, saláty a omáčky. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze