Počet záznamů: 1  

Králičie mäso a jeho kuchynská úprava

  1. kniha

    kniha


     Mucha, Róbert - Autor
    2. doplnené vyd. - Bratislava : Príroda, 1979 - 142 s.
    Živočíšna výroba. Knižnica drobnochovateľa
      Terlanday, Ladislav - Jiná role
    SignaturaC 220.250
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 220.250   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuKráličie mäso a jeho kuchynská úprava / Autori: Róbert Mucha a Ladislav Terlanday
    Záhlaví-jméno Mucha, Róbert (Autor)
    Údaje o vydání2. doplnené vyd.
    Vyd.údajeBratislava : Príroda, 1979
    Fyz.popis142 s.
    Edice Živočíšna výroba (Príroda)
    Knižnica drobnochovateľa (Príroda)
    Dal.odpovědnost Terlanday, Ladislav (Jiná role)
    Země vyd.Slovensko
    Jazyk dok.slovenština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.