Počet záznamů: 1  

Králičí hody


  1.  Eichner, Jiří, 1942- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Mladá fronta, 2003 - 123 s., [8] s. barev. obr. příl. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN 80-204-1012-0
    Kuchařky ;
      Hrabica, Zdeněk, - Jiná role
     vaření  králičí maso
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 315.875
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Králičí hody
    Údaje o názvuKráličí hody : recepty z bílého králičího masa pro všední i sváteční den / Jiří Eichner, Zdeněk Hrabica
    Záhlaví-jméno Eichner, Jiří, 1942- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Mladá fronta, 2003
    Fyz.popis123 s., [8] s. barev. obr. příl. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN80-204-1012-0
    Číslo nár. bibl.cnb001284949
    Edice Kuchařky (Mladá fronta) ; sv. 1
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Dal.odpovědnost Hrabica, Zdeněk, 1936-2022 (Jiná role)
    Předmět.hesla vaření * králičí maso
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 637.5'692 , (083.12) , 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Králičí hody
    Kuchařka obsahuje množství receptů na přípravu jednoduchých i svátečních jídel z dietního králičího masa. Autoři seznamují ve své knize se způsoby a technikami, kterými lze toto maso zpracovávat. Můžeme se tak inspirovat řadou kuchařských předpisů, jak zhotovit studené a teplé předkrmy i polévky a připravit vařeného, pečeného, dušeného či smaženého králíka. Dále jsou zde recepty na mleté králičí maso, různé speciality, slavnostní pokrmy nebo na jídla z mezinárodní kuchyně. V úvodní části publikace se můžeme v krátkosti dočíst o chovu králíků a výživné hodnotě jejich masa. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.