Počet záznamů: 1  

Korespondence a dokumenty, kritické vydání


  1.  Dvořák, Antonín, 1841-1904 - Autor
    1. vyd. - Praha : Supraphon, 1988 - 419 s.
      Bradová, Ludmila - Editor   Kuna, Milan, - Editor   Trejdl, Libor - Překladatel   Nováková, Eliška, - Překladatel
     Dvořák, Antonín, 1841-1904
     hudba  hudební skladatelé  osobnosti
     korespondence
    SignaturaC 259.135/2
    Umístění
    Korespondence a dokumenty, kritické vydání
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 259.135/2   
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 259.135/2 v1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuKorespondence a dokumenty, kritické vydání. Svazek 2, Korespondence odeslaná, 1885-1889 / Antonín Dvořák ; [za vedení a redakce Milana Kuny zpracovali Ludmila Bradová ... et al. ; regesty přeložili Eliška Nováková do němčiny a Libor Trejdl do angličtiny]
    Další variantní názvyAntonín Dvořák - korespondence a dokumenty, kritické vydání. Svazek 2, Korespondence odeslaná, 1885-1889
    Záhlaví-jméno Dvořák, Antonín, 1841-1904 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Supraphon, 1988
    Fyz.popis419 s.
    Číslo nár. bibl.cnb000045434
    PoznámkyText též angl., něm.. Chronologický soupis -- Přehled lokalit (uložení) -- Charakteristiky adresátů -- Rejstřík skladeb
    Dal.odpovědnost Bradová, Ludmila (Editor)
    Kuna, Milan, 1932- (Editor)
    Trejdl, Libor (Překladatel)
    Nováková, Eliška, 1911-2013 (Překladatel)
    Předmět.hesla Dvořák, Antonín, 1841-1904 * hudba * hudební skladatelé * osobnosti
    Forma, žánr korespondence
    MDT 78.07 , 929
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Korespondence a dokumenty, kritické vydání
    Korenspondence odeslaná 1885-1889. Krit. vyd. Sv. 2. Dvořákovy dopisy vydavatelům, přátelům, dirigentům, interpretům a dalším spolupracovníkům. Zdroj anotace: Národní Knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.