Počet záznamů: 1
Balaštík, Jaroslav, 1925-2014 - Author
1. české vyd. - [Velehrad] : Ottobre 12, c2001 - 229 s. : il. ; 25 cm
ISBN 80-86528-07-3
konzervování potravin ovoce zelenina vaření
příručkyCall number C 318.208 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Title statement Konzervování v domácnosti / Jaroslav Balaštík Main entry-name Balaštík, Jaroslav, 1925-2014 (Author) Edition statement 1. české vyd. Issue data [Velehrad] : Ottobre 12, c2001 Phys.des. 229 s. : il. ; 25 cm ISBN 80-86528-07-3 National bibl. num. cnb001094369 Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Note Obálkový podnázev: návody k přípravě a uchování zdravých výrobků ze zahrady Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Subj. Headings konzervování potravin * ovoce * zelenina * vaření Form, Genre příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 634 , 635.1/.8 , 641/642 , 664.8/.9 Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Document kind BOOKS Kniha obsahuje nejnovější poznatky o uchovávní potravin v domácnosti a tím prodloužení jejich trvanlivosti. Uvádí a doporučuje zdravé konzervační způsoby a metody jako je zmrazování, šetrná sterilace, sušení a konzervace mléčným kvašením. Podrobně popisuje konzervační zákrok včetně druhů konzervovaných surovin, konzervační látek, postupů a předpisů. Publikace je určena pro domácnosti, pěstite ovoce a zeleniny, vinaře a výrobce v potravinářském oboru. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalogNačítání…
Počet záznamů: 1