Počet záznamů: 1  

Konzervace ovoce a zeleniny


  1.  Balaštík, Jaroslav, 1925-2014 - Autor
    Vyd. 1. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1975 - 335 s.
    SignaturaC 98.929
    Umístění
    Konzervace ovoce a zeleniny
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 98.929   
    Lidická ( sklad )nedostupnýC 98.929 v1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuKonzervace ovoce a zeleniny
    Záhlaví-jméno Balaštík, Jaroslav, 1925-2014 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1975
    Fyz.popis335 s.
    Číslo nár. bibl.cnb000496733
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Konzervace ovoce a zeleniny
    Soubor praktických a teoretických poznatků ze současného konzervárenství je určen především středně technickým pracovníkům. Pojednává o konzervárenských surovinách, látkovém složení potravin, konzervárenské mikrobiologii a enzymologii, o způsobech konzervace potravin a balení výrobků. Hlavní část knihy vyplňuje popis základních technologických operací a postup při výrobě hlavních konzervárenskych produktů. Zdroj anotace: NKP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.