Počet záznamů: 1
Konzervace ovoce a zeleniny
Balaštík, Jaroslav, 1925-2014 - Autor
Vyd. 1. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1975 - 335 s.Signatura C 98.929 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Konzervace ovoce a zeleniny Záhlaví-jméno Balaštík, Jaroslav, 1925-2014 (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1975 Fyz.popis 335 s. Číslo nár. bibl. cnb000496733 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Soubor praktických a teoretických poznatků ze současného konzervárenství je určen především středně technickým pracovníkům. Pojednává o konzervárenských surovinách, látkovém složení potravin, konzervárenské mikrobiologii a enzymologii, o způsobech konzervace potravin a balení výrobků. Hlavní část knihy vyplňuje popis základních technologických operací a postup při výrobě hlavních konzervárenskych produktů. Zdroj anotace: NKPNačítání…
Počet záznamů: 1