Počet záznamů: 1
Konzervace ovoce a zeleniny
Balaštík, Jaroslav, 1925-2014 - Autor
Vyd. 1. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1975 - 335 s.Signatura C 98.929 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Konzervace ovoce a zeleniny Main entry-name Balaštík, Jaroslav, 1925-2014 (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1975 Phys.des. 335 s. National bibl. num. cnb000496733 Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Soubor praktických a teoretických poznatků ze současného konzervárenství je určen především středně technickým pracovníkům. Pojednává o konzervárenských surovinách, látkovém složení potravin, konzervárenské mikrobiologii a enzymologii, o způsobech konzervace potravin a balení výrobků. Hlavní část knihy vyplňuje popis základních technologických operací a postup při výrobě hlavních konzervárenskych produktů. Zdroj anotace: NKPNačítání…
Počet záznamů: 1