Počet záznamů: 1  

Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni


  1.  Vrabec, Vilém, 1901-1983 - Autor
    1. vyd. - České Budějovice : Jihočeské nakladatelství, 1979 - 100 s. : il.
      Johanus, Václav, - Ilustrátor
     rybí jídla
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaP 15.988
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněP 15.988   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 224.772 v1   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 224.772 v2   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 224.772 SV   

    Údaje o názvuJihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni / Vilém Vrabec ; [kresby Václav Johanus]
    Záhlaví-jméno Vrabec, Vilém, 1901-1983 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeČeské Budějovice : Jihočeské nakladatelství, 1979
    Fyz.popis100 s. : il.
    Číslo nár. bibl.cnb000158452
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Johanus, Václav, 1947-2024 (Ilustrátor)
    Předmět.hesla rybí jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.56 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
    Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.