Počet záznamů: 1  

Jemná keramika

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Rath, Jindřich - Autor
    1. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury ; Bratislava : Alfa, 1988 - 385 s. : obr., fot., tb., grafy, schémata ; 21 cm
      Pospíšil, Zdeněk, - Jiná role
     keramika  měření
     příručky
    SignaturaC 255.522
    Umístění
    Jemná keramika
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 255.522   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuJemná keramika : metodika měření a zkoušek / Jindřich Rath, Zdeněk Pospíšil... [aj.] ; Graf. úprava Ivona Malinová
    Záhlaví-jméno Rath, Jindřich (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL - Nakladatelství technické literatury ; Bratislava : Alfa, 1988
    Fyz.popis385 s. : obr., fot., tb., grafy, schémata ; 21 cm
    Číslo nár. bibl.cnb000033647
    Dal.odpovědnost Pospíšil, Zdeněk, 1924-1987 (Jiná role)
    Předmět.hesla keramika * měření * zkoušení
    Forma, žánr příručky
    MDT 666.3 , 666.5
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Jemná keramika
    Tento svazek vychází jako druhý v edici Jemná keramika. Pojednává souborně o měřicích metodách a zkouškách v tomto oboru, postupuje od zkoušek surovin pro výrobu keramiky až ke zkouškám hotových výrobků. Popsány jsou též metody pro výrobní kontrolu i exaktní metody laboratorní a výzkumné, včetně metod nejnovějších. Zvláštní pozornost je věnována měření a zkouškám, které jsou specifické pro některé směry keramického výzkumu. V závěru je stať seznamující se statistickým zpracováním naměřených výsledků. Kniha je určena všem pracovníkům průmyslu jemné keramiky, zejména technikům a konstruktérům. Je vhodná i jako pomůcka pro studenty odborných a vysokých škol se zaměřením na studium silikátů. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.