Počet záznamů: 1  

Jakost a zpracování ryb

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Ingr, Ivo, 1936-2016 - Autor
    Vyd. 1. - V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2004 - 102 s. : il. ; 30 cm
    ISBN 80-7157-804-5
     jakost  ryby  zpracování masa
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 30.572
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 30.572   

    Údaje o názvuJakost a zpracování ryb / Ivo Ingr
    Záhlaví-jméno Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeV Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2004
    Fyz.popis102 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-7157-804-5
    Číslo nár. bibl.cnb001490131
    PoznámkyUrčeno pro posluchače AF
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Mendelova zemědělská a lesnická univerzita (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla jakost * ryby * zpracování masa
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.5.03 , 637.5 , 639.2/.3
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Jakost a zpracování ryb
    Jakost a zpracování ryb
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.