Počet záznamů: 1  

Jakost a certifikace potravin

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Červenka, Jaroslav, 1927- - Autor
    Vyd. 2., přeprac. - Praha : Credit, 2001 - 185 s.
    ISBN 80-213-0762-5
     certifikace  jakost  potravinářské výrobky  potraviny
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 27.504
    Umístění
    Jakost a certifikace potravin
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 27.504 v1   

    Údaje o názvuJakost a certifikace potravin / Jaroslav Červenka
    Záhlaví-jméno Červenka, Jaroslav, 1927- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 2., přeprac.
    Vyd.údajePraha : Credit, 2001
    Fyz.popis185 s.
    ISBN80-213-0762-5
    Číslo nár. bibl.cnb001002856
    PoznámkyUrčeno pro posluchače oboru PaE, EAD
    Dal.odpovědnost Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra obchodu a financí (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla certifikace * jakost * potravinářské výrobky * potraviny
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    MDT 614.3 , 637 , 663 , 664
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Jakost a certifikace potravin
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.