Počet záznamů: 1  

Jak se loví bílá ryba

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Chaluppa, Kai - Autor
    1. vyd. - Plzeň : Fraus, c2005 - 85 s. : il., portréty ; 29 cm
    ISBN 80-7238-508-9
    Jak se loví
     rybolov  velrybářství  sportovní rybolov
     příručky
    SignaturaB 46.232
    Umístění 799 - Sportovní rybolov. Lovecký sport. Sportovní střelba
    Jak se loví bílá ryba
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 46.232   

    Údaje o názvuJak se loví bílá ryba / [Kai Chaluppa ; překlad Radek Diviš]
    Záhlaví-jméno Chaluppa, Kai (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePlzeň : Fraus, c2005
    Fyz.popis85 s. : il., portréty ; 29 cm
    ISBN80-7238-508-9
    Číslo nár. bibl.cnb001632484
    Edice Jak se loví (Fraus)
    PoznámkyPřeloženo z němčiny. V publikaci též logo agentura FOX
    Předmět.hesla rybolov * velrybářství * sportovní rybolov
    Forma, žánr příručky
    Konspekt639.2/.6 - Rybářství
    MDT 639.245.1/.3 , 639.2 , 799.1 , 639.2/.3 , 799
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru799 - Sportovní rybolov. Lovecký sport. Sportovní střelba
    Druh dok.KNIHY
    Jak se loví bílá ryba
    Jedná se o jubilejní desátý díl edice Jak se loví... Tentokrát bude kniha zajímat především ty rybáře, kteří preferují jemné chytání se splávkem nebo na feeder. Publikace je rozdělena do pěti základních kapitol. První pojednává o lovu na děličku a bič, druhá o lovu na matchové pruty a třetí o lovu na boloňézky. Čtvrtá kapitola je věnována chytání na feedrové pruty a poslední pak na přípravu návnad a nástrah. V každé kapitole se čtenář vždy dozví vše o potřebném vybavení, taktice lovu a nechybí ani praktické tipy. Kniha obsahuje mnoho kvalitních fotografií a ilustrací. Autorem je známý německý rybářský specialista a publicista Kai Chaluppa. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.