Počet záznamů: 1  

Jak lépe fotografovat černobíle

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Busselle, Michael, 1935-2006 - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Slovart, 2002 - 126 s. : il., portréty ; 22 cm
    ISBN 80-7209-414-9
     černobílá fotografie  fotografování
     příručky
    SignaturaC 306.824
    Umístění 771/779 - Fotografické postupy a techniky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 306.824   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 306.824 a   

    Údaje o názvuJak lépe fotografovat černobíle / Michael Busselle ; [z anglického originálu ... přeložila Lenka Dolanová]
    Záhlaví-jméno Busselle, Michael, 1935-2006 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Slovart, 2002
    Fyz.popis126 s. : il., portréty ; 22 cm
    ISBN80-7209-414-9
    Číslo nár. bibl.cnb001191345
    PoznámkyTerminologický slovníček
    OriginálBetter picture guide to black&white photography
    Předmět.hesla černobílá fotografie * fotografování
    Forma, žánr příručky
    Konspekt77 - Fotografie. Fotografické postupy
    MDT 77 , 77.065 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru771/779 - Fotografické postupy a techniky
    Druh dok.KNIHY
    Kniha obsahuje doporučení, praktické rady, návrhy, postupy a ukázky, na kterých autor naznačuje jak pracovat při vytváření černobílého obrazu. Radí jak tento záběr komponovat, jaký námět vybrat pro černobílé zobrazení a jak zajistit, aby měl snímek kontrast, náladu a styl. Součástí příručky je i doporučení výběru druhu a formátu fotopřístroje, uvádí výhody a nevýhody objektivů, filmů a dalšího příslušenství. Stručné informace se týkají i zařízení fotokomory a technické stránky zpracování snímku (zvětšování, vyvolávání) i úprav a doladění zvětšeniny (tónování, barvení) a konečné prezentace snímku (paspartování). Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.