Počet záznamů: 1  

Jak dokonale zvládnout snowboarding

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Binter, Lukáš, 1977- - Autor
    1. vyd. - Praha : Grada, 2006 - 96 s. : il.
    ISBN 80-247-1509-0
    Jak dokonale zvládnout
     snowboarding
     příručky
    SignaturaC 321.980
    Umístění 796.92/.95 - Sporty na sněhu. Lyžování. Snowboarding
    Jak dokonale zvládnout snowboarding
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 321.980   
    Na Sadech - dětské k vypůjčeníC 321.980 b   

    Údaje o názvuJak dokonale zvládnout snowboarding / Lukáš Binter a kolektiv
    Záhlaví-jméno Binter, Lukáš, 1977- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2006
    Fyz.popis96 s. : il.
    ISBN80-247-1509-0
    Číslo nár. bibl.cnb001578191
    Edice Jak dokonale zvládnout
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla snowboarding
    Forma, žánr příručky
    Konspekt796 - Sport. Hry. Tělesná cvičení
    MDT (035) , 796.9
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru796.92/.95 - Sporty na sněhu. Lyžování. Snowboarding
    Druh dok.KNIHY
    Jak dokonale zvládnout snowboarding
    Chcete dokonale ovládat svůj snowboard na sjezdových tratích? Zkušený snowboardový závodník vám poradí jak na to. Bohatě fotograficky vybavená kniha, kterou bychom mohli nazvat abecedou snowboardingu, je praktickým průvodcem výukou začínajícím snowboardistům a rádcem pokročilým a zdatným jezdcům. Zkušeným matadorům alpské jízdy popisuje techniku carvingových oblouků. Jednotlivé technické prvky jsou prostřednictvím obrazové dokumentace podrobně rozfázovány. Rozsáhlá kapitola o výzbroji prozrazuje cenné rady při jejím výběru. Vedle toho přináší informace o montáži a seřízení jednotlivých součástí snowboardu a jeho pravidelné údržbě. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.