Počet záznamů: 1  

Internet a tvorba jednoduchých WWW stránek

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Vrbík, Václav, 1954- - Author
    1. vyd. - Plzeň : Západočeská univerzita, 2001 - 80 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-7082-724-6
     internet  WWW stránky
     učebnice vysokých škol
    Call numberS 27.377
    Umístění
    Internet a tvorba jednoduchých WWW stránek
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 27.377 v1   

    Title statementInternet a tvorba jednoduchých WWW stránek / Václav Vrbík
    Main entry-name Vrbík, Václav, 1954- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPlzeň : Západočeská univerzita, 2001
    Phys.des.80 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-7082-724-6 Kč 73,00
    National bibl. num.cnb000994521
    NoteVydavatel: Západočeská univerzita v Plzni, Fakulta pedagogická, Katedra výpočetní a didaktické techniky. 200 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Users/Intended Audience NoteUrčeno pro studenty FPE
    Another responsib. Západočeská univerzita. Katedra výpočetní a didaktické techniky
    Subj. Headings internet * WWW stránky
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect004.7 - Počítačové sítě
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 004.738.5 , 004.738.12 , (075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Title statementSladařství : teorie a praxe výroby sladu / Gabriela Basařová ... [et al.]
    Portion of titleTeorie a praxe výroby sladu
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Havlíček Brain Team, 2015
    Phys.des.626 s. : il. (některé barev.), mapy, portréty ; 25 cm
    ISBN978-80-87109-47-2
    National bibl. num.cnb002658301
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstříky
    Another responsib. Basařová, Gabriela, 1934-2019 (Author)
    Internet a tvorba jednoduchých WWW stránek
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.