Počet záznamů: 1  

Indická kuchyně, ajurvéda, koření

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Rajpoot, Govind S., 1962- - Autor
    Praha : Paprsek, 1995 - 95 s.
    ISBN 80-901582-1-8
     indická jídla
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 283.529
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    Indická kuchyně, ajurvéda, koření
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )vypůjčeno (do 22.05.2024)C 283.529   

    Údaje o názvuIndická kuchyně, ajurvéda, koření / Govind S. Rajpoot
    Záhlaví-jméno Rajpoot, Govind S., 1962- (Autor)
    Vyd.údajePraha : Paprsek, 1995
    Fyz.popis95 s.
    ISBN80-901582-1-8
    PoznámkyLit.
    Předmět.hesla indická jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.56(=21) , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Indická kuchyně, ajurvéda, koření
    Staroindické učení o stravě a zdraví, základní znalosti o podstatě potravin, speciální zeleniny, speciální suroviny, farmacie v kuchyni - dozvíme se, které koření je nejlepší na bolest a nemoce, množství receptů jak správně a dobře uvařit a ochutit pokrmy, např. rýži, sabzí, sladkosti, čatní, slané speciality, placky, čaje a nápoje a další. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.