Počet záznamů: 1  

Hygiena a technologie zpracování ryb a ostatních vodních živočichů

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Buchtová, Hana, 1959- - Autor
    Vyd. 1. - Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, 2001 - 164 s. ; 30 cm
    ISBN 80-7305-401-9
     kontrola potravin  rybářství  živočišné produkty
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 27.598
    Umístění
    Hygiena a technologie zpracování ryb a ostatních vodních živočichů
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 27.598 v1   

    Údaje o názvuHygiena a technologie zpracování ryb a ostatních vodních živočichů ; Alimentární onemocnění z ryb ; Mrazírenství / Hana Buchtová
    Záhlaví-jméno Buchtová, Hana, 1959- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, 2001
    Fyz.popis164 s. ; 30 cm
    ISBN80-7305-401-9
    Číslo nár. bibl.cnb000999925
    Poznámky400 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla kontrola potravin * rybářství * živočišné produkty
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 614.31 , 639.2/.6 , 637 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Hygiena a technologie zpracování ryb a ostatních vodních živočichů
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.