Počet záznamů: 1  

Houby v přírodě a na talíři

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Volk, Renate - Autor
    Vyd. 1. - V Praze : Knižní klub, 2004 - 191 s. : il. ; 20 cm
    ISBN 80-242-1136-X
      Volk, Fridhelm, - Jiná role   Váňa, Jiří, - Překladatel
     houby  vaření
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 315.520
    Umístění 582.2 - Nižší rostliny
    Houby v přírodě a na talíři
    Údaje o názvuHouby v přírodě a na talíři : určování a recepty / Renate a Fridhelm Volkovi ; [z německého originálu ... přeložil Jiří Váňa]
    Záhlaví-jméno Volk, Renate (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeV Praze : Knižní klub, 2004
    Fyz.popis191 s. : il. ; 20 cm
    ISBN80-242-1136-X
    Číslo nár. bibl.cnb001292417
    PoznámkyVydala Euromedia Group - Knižní klub
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    OriginálPilze
    Dal.odpovědnost Volk, Fridhelm, 1942- (Jiná role)
    Váňa, Jiří, 1940-2018 (Překladatel)
    Předmět.hesla houby * vaření
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    MDT 582.2 , 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru582.2 - Nižší rostliny
    Druh dok.KNIHY
    Houby v přírodě a na talíři
    Krémová polévka z hřibů, ryzcový salát, plněné žampiony, řízky z bedly či houbový dort - to je pozvání na pravou hostinu! Nejdříve však musíme vědět, jak jedlé houby bezpečně poznat. Určování: Přesný popis 100 nejvýznamnějších jedlých hub a jejich více či méně nebezpečných dvojníků. Jednotlivé charakteristiky doplňuje 231 názorných barevných fotografií zhotovených Fridhelmem Volkem speciálně pro tuto publikaci. Recepty: Lahodné předpisy na přípravu 75 houbových delikates vám zcela jistě přijdou vhod. Obohatíte svůj jídelníček novými nápady na polévky, saláty, omáčky, předkrmy i hlavní chody. Nechybí rady jak správně houby konzervovat, sušit nebo zmrazovat. Tipy pro houbaře: Z pokladnice dlouholetých zkušeností nabízí autorská dvojice praktické informace o správném zacházení s houbami, jejich sběru, čištění i zpracování. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.