Počet záznamů: 1  

Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů


  1.  Pipek, Petr, 1952- - Autor
    1. vyd. - České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2001 - 136 s. : il. ; 29 cm
    ISBN 80-7040-490-6
      Jirotková, Dana, - Autor
     masný průmysl  kvalita potravin  živočišné produkty
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 24.405/3
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 24.405/3   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 24.405/3 v1   

    Údaje o názvuHodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část III., Hodnocení a zpracování masa, drůbeže, vajec a ryb / Petr Pipek, Dana Jirotková
    Část názvuHodnocení a zpracování masa, drůbeže, vajec a ryb
    Záhlaví-jméno Pipek, Petr, 1952- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeČeské Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2001
    Fyz.popis136 s. : il. ; 29 cm
    ISBN80-7040-490-6
    Číslo nár. bibl.cnb001007498
    PoznámkyČesko-anglicko-německý slovník odborných výrazů. 150 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Jirotková, Dana, 1965- (Autor)
    Předmět.hesla masný průmysl * kvalita potravin * živočišné produkty
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 637 , 637.5+664.91/.95 , 663/664-021.465 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
    Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.