Počet záznamů: 1  

Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů


  1.  Pešek, Milan, 1936-
    České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997 - 182 s. ; 29 cm
    ISBN 80-7040-237-7
     mléčné výrobky  mlékařství  zbožíznalství
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 24.405/2
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněS 24.405/2 P   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 24.405/2   

    Údaje o názvuHodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část II., Základy zpracování a zbožíznalství mléka a mléčných výrobků / Milan Pešek
    Část názvuZáklady zpracování a zbožíznalství mléka a mléčných výrobků
    Záhlaví-jméno Pešek, Milan, 1936-
    Vyd.údajeČeské Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997
    Fyz.popis182 s. ; 29 cm
    ISBN80-7040-237-7
    Číslo nár. bibl.cnb000301734
    PoznámkyTab.. 150 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchBibliogr.
    Předmět.hesla mléčné výrobky * mlékařství * zbožíznalství
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 637.1/.3 , 620.2 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
    Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.