Počet záznamů: 1  

Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů


  1.  Pešek, Milan, 1936-
    1. vyd. - České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997 - 235 s. ; 29 cm
    ISBN 80-7040-236-9
     kvalita potravin  mléko
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 24.405/1
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněS 24.405/1 P   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 24.405/1   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 24.405/1 v1   

    Údaje o názvuHodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část I., Jakost potravin, potravinových surovin a mléka / Milan Pešek
    Část názvuJakost potravin, potravinových surovin a mléka
    Záhlaví-jméno Pešek, Milan, 1936-
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeČeské Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997
    Fyz.popis235 s. ; 29 cm
    ISBN80-7040-236-9
    Číslo nár. bibl.cnb000301733
    Poznámky150 výt.. Tab.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchBibliogr.
    Předmět.hesla kvalita potravin * mléko
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 663/664-021.465 , 637.1 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
    Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.