Počet záznamů: 1
Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
Pešek, Milan, 1936-
1. vyd. - České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997 - 235 s. ; 29 cm
ISBN 80-7040-236-9
kvalita potravin mléko
učebnice vysokých školSignatura S 24.405/1 Umístění Údaje o názvu Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část I., Jakost potravin, potravinových surovin a mléka / Milan Pešek Část názvu Jakost potravin, potravinových surovin a mléka Záhlaví-jméno Pešek, Milan, 1936- Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997 Fyz.popis 235 s. ; 29 cm ISBN 80-7040-236-9 Číslo nár. bibl. cnb000301733 Poznámky 150 výt.. Tab. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Bibliogr. Předmět.hesla kvalita potravin * mléko Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 664 - Potravinářský průmysl 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663/664-021.465 , 637.1 , (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1