Počet záznamů: 1  

Hodnocení a zpracování ryb

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Ingr, Ivo, 1936-2016 - Autor
    1. vyd. - Brno : Vysoká škola zemědělská, 1994 - 106 s. : obr., tab., grafy ; 30 cm
    ISBN 80-7157-115-6
     potravinářský průmysl  rybí maso  ryby  průmysl zpracování ryb
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 23.190
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 23.190 v1   

    Údaje o názvuHodnocení a zpracování ryb / Ivo Ingr
    Záhlaví-jméno Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeBrno : Vysoká škola zemědělská, 1994
    Fyz.popis106 s. : obr., tab., grafy ; 30 cm
    ISBN80-7157-115-6
    Číslo nár. bibl.cnb000086584
    PoznámkyVydala: Vysoká škola zemědělská v Brně. Určeno pro posluchače AF
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Vysoká škola zemědělská v Brně (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla potravinářský průmysl * rybí maso * ryby * průmysl zpracování ryb
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.56 , 637.5 , 639.2/.3
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Hodnocení a zpracování ryb
    Hodnocení a zpracování ryb
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.