Počet záznamů: 1  

Hmyz

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Rietschel, Siegfried - Autor
    1. vyd. - Čestlice : Rebo, 2004 - 239 s. : barev. il. ; 19 cm
    ISBN 80-7234-294-0
    Průvodce přírodou
     hmyz  fauna
     atlasy
    SignaturaC 312.723
    Umístění 592/595 - Nižší živočichové. Bezobratlí
    Hmyz
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Čtyři Dvory k vypůjčeníC 312.723 ČD   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 312.723   
    Na Sadech - dětské k vypůjčeníC 312.723 b   

    Údaje o názvuHmyz : klíč ke spolehlivému určování 3 znaky / Seigfried [i.e. Siegfried] Rietschel
    Záhlaví-jméno Rietschel, Siegfried (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeČestlice : Rebo, 2004
    Fyz.popis239 s. : barev. il. ; 19 cm
    ISBN80-7234-294-0
    Číslo nár. bibl.cnb001276795
    Edice Průvodce přírodou (Rebo Productions)
    PoznámkyPřeloženo z němčiny
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    OriginálInsekten
    Předmět.hesla hmyz * fauna - Evropa
    Forma, žánr atlasy
    Konspekt59 - Zoologie
    MDT 595.7 , 591.9 , (4) , (084.42)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru592/595 - Nižší živočichové. Bezobratlí
    Druh dok.KNIHY
    Hmyz
    Atlas a zároveň určovací klíč běžných druhů hmyzu (s výjimkou motýlů) je určen laické čtenářské veřejnosti. Určování jednotlivých druhů hmyzu je založeno na třech znacích, které každý druh přesně charakterizují a které jsou také vyobrazeny na barevných fotografiích vedle celkové fotografie druhu. Text u fotografií se k těmto třem znakům vztahuje; dále jsou zde další informace o morfologii, výskytu, způsobu života a rozmnožování jednotlivých druhů hmyzu. Pro větší přehlednost je kniha členěna barevně a pomocí piktogramů. Úvodní část obsahuje některé obecné informace o této zajímavé skupině živočichů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.