Počet záznamů: 1  

From text to texture

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Tárnyiková, Jarmila, 1938- - Autor
    3., upr. a rozš. vyd. - Olomouc : Univerzita Palackého, 2002 - 159 s. ; 25 cm
    ISBN 80-244-0438-9
     angličtina  lingvistika
     texty  učebnice
    SignaturaS 29.436
    Umístění
    From text to texture
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 29.436   

    Údaje o názvuFrom text to texture : an introduction to processing strategies / Jarmila Tárnyiková
    Záhlaví-jméno Tárnyiková, Jarmila, 1938- (Autor)
    Údaje o vydání3., upr. a rozš. vyd.
    Vyd.údajeOlomouc : Univerzita Palackého, 2002
    Fyz.popis159 s. ; 25 cm
    ISBN80-244-0438-9
    Číslo nár. bibl.cnb001185570
    PoznámkyUrčeno pro studenty magisterského studia anglické filologie
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Univerzita Palackého (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla angličtina * lingvistika
    Forma, žánr texty * učebnice
    MDT 80 , 81`42 , 811.111
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.KNIHY
    From text to texture
    Učební text je podstatně přepracovanou a o více než 100 stran rozšířenou anglicky psanou verzí původního skripta Chapters from Modern English Syntax. Seznamuje se základy textové lingvistiky, parametry textovosti a parametry funkční analýzy textu jako struktury, která, ačkoliv má řadu vlastností společných např. se strukturou souvětných celků, je útvarem vyšším, nadřazeným, se spoustou rysů, které se projevují pouze z perspektivy makropohledu. Text je určen studentům magisterského studia anglické filologie jako základní studijní pomůcka ke studiu povinného předmětu Výstavba textu. Úvodní teoretické části však mohou svým obecným výkladem sloužit jako spolehlivý vědní základ studentům dalších filologických oborů. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.