Počet záznamů: 1  

Food packaging and preservation

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Mathlouthi, Mohammed - Autor
    London ; New York : Elsevier Applied Science, 1986 - xiii, 402 s. : il.
    ISBN 0-85334-413-2
    International Symposium on Food Packaging in France "Emballage et Conservation des Produits Alimentaires" 1985 : University of Reims)
     potravinářství  potraviny
    SignaturaC 251.491
    Umístění
    Food packaging and preservation
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 251.491   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuFood packaging and preservation : theory and practice / edited by M. Mathlouthi
    Záhlaví-jméno Mathlouthi, Mohammed (Autor)
    Vyd.údajeLondon ; New York : Elsevier Applied Science, 1986
    Fyz.popisxiii, 402 s. : il.
    ISBN0-85334-413-2
    Dal.odpovědnost Association pour le développement de la recherche dans les industries agroalimentaires et de conditionnement de Champagne-Ardenne (Jiná role)
    Université de Reims (Jiná role)
    Rhône-Poulenc Films (Jiná role)
    Dal.odpovědnost International Symposium on Food Packaging in France "Emballage et Conservation des Produits Alimentaires" 1985 : (1. : University of Reims)
    Předmět.hesla potravinářství * potraviny * potravinářské obaly
    Země vyd.Velká Británie
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.KNIHY
    Food packaging and preservation
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.