Počet záznamů: 1
Food packaging and preservation
Mathlouthi, Mohammed - Autor
London ; New York : Elsevier Applied Science, 1986 - xiii, 402 s. : il.
ISBN 0-85334-413-2
International Symposium on Food Packaging in France "Emballage et Conservation des Produits Alimentaires" 1985 : University of Reims)
potravinářství potravinySignatura C 251.491 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Food packaging and preservation : theory and practice / edited by M. Mathlouthi Záhlaví-jméno Mathlouthi, Mohammed (Autor) Vyd.údaje London ; New York : Elsevier Applied Science, 1986 Fyz.popis xiii, 402 s. : il. ISBN 0-85334-413-2 Dal.odpovědnost Association pour le développement de la recherche dans les industries agroalimentaires et de conditionnement de Champagne-Ardenne (Jiná role)
Université de Reims (Jiná role)
Rhône-Poulenc Films (Jiná role)
Dal.odpovědnost International Symposium on Food Packaging in France "Emballage et Conservation des Produits Alimentaires" 1985 : (1. : University of Reims)
Předmět.hesla potravinářství * potraviny * potravinářské obaly Země vyd. Velká Británie Jazyk dok. angličtina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1