Počet záznamů: 1  

Fleisch

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Schaufelberger, K. J. - Autor
    3. erweiterte Aufl. - [S.l. : K.J. Schaufelberger, 1962] - 175 s. : il.
     vaření
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 294.269
    Umístění
    Fleisch
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )jen prezenčněC 294.269   

    Údaje o názvuFleisch : Zerteilung, Verwertung, Gut gekocht / Verfasser und Herausgeber K.J. Schaufelberger
    Záhlaví-jméno Schaufelberger, K. J. (Autor)
    Údaje o vydání3. erweiterte Aufl.
    Vyd.údaje[S.l. : K.J. Schaufelberger, 1962]
    Fyz.popis175 s. : il.
    PoznámkyVytištěno ve Švýcarsku. Obsahuje rejstřík
    Předmět.hesla vaření
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    MDT 641/642
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.KNIHY
    Fleisch
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.