Počet záznamů: 1
Fleisch
Schaufelberger, K. J. - Autor
3. erweiterte Aufl. - [S.l. : K.J. Schaufelberger, 1962] - 175 s. : il.
vaření
kuchařské recepty příručkySignatura C 294.269 Umístění Údaje o názvu Fleisch : Zerteilung, Verwertung, Gut gekocht / Verfasser und Herausgeber K.J. Schaufelberger Záhlaví-jméno Schaufelberger, K. J. (Autor) Údaje o vydání 3. erweiterte Aufl. Vyd.údaje [S.l. : K.J. Schaufelberger, 1962] Fyz.popis 175 s. : il. Poznámky Vytištěno ve Švýcarsku. Obsahuje rejstřík Předmět.hesla vaření Forma, žánr kuchařské recepty * příručky MDT 641/642 Země vyd. Německo Jazyk dok. němčina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1