Počet záznamů: 1  

Flambování a dochucování pokrmů


  1.  Srkala, Antonín - Autor
    2. vyd. - Praha : Merkur, 1976 - 77 s. : il.
     vaření
     kuchařské recepty
    SignaturaC 202.133
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Flambování a dochucování pokrmů
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 202.133   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuFlambování a dochucování pokrmů
    Záhlaví-jméno Srkala, Antonín (Autor)
    Údaje o vydání2. vyd.
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1976
    Fyz.popis77 s. : il.
    Číslo nár. bibl.cnb000472641
    Předmět.hesla vaření
    Forma, žánr kuchařské recepty
    MDT 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Flambování a dochucování pokrmů
    Přináší rady jak upravit a dokončovat pokrmy u stolu hosta. Zdroj anotace: NKP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.