Počet záznamů: 1
Encyklopedický slovník gastronomie
Černý, Jiří, 1939- - Autor
1. vyd. - [Úvaly : Ratio, 2002?] - 244 s. : il.
ISBN 80-86351-04-1
gastronomie
výkladové slovníkySignatura C 306.324/2 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Encyklopedický slovník gastronomie. [2], L-Ž / Jiří Černý Záhlaví-jméno Černý, Jiří, 1939- (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje [Úvaly : Ratio, 2002?] Fyz.popis 244 s. : il. ISBN 80-86351-04-1 Předmět.hesla gastronomie Forma, žánr výkladové slovníky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT (038.072) , 640 , 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1