Počet záznamů: 1  

Encyklopedický slovník gastronomie

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Černý, Jiří, 1939- - Autor
    1. vyd. - [Úvaly : Ratio, 2002?] - 221 s. : il.
    ISBN 80-86351-02-5
     gastronomie
     výkladové slovníky
    SignaturaC 306.324/1
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 306.324/1   
    Lidická ( studovna ) jen prezenčněC 306.324/1 v1   

    Údaje o názvuEncyklopedický slovník gastronomie. [1], A-K / Jiří Černý
    Záhlaví-jméno Černý, Jiří, 1939- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údaje[Úvaly : Ratio, 2002?]
    Fyz.popis221 s. : il.
    ISBN80-86351-02-5
    Předmět.hesla gastronomie
    Forma, žánr výkladové slovníky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT (038.072) , 640 , 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.