Počet záznamů: 1  

Domácí konzervování ovoce a zeleniny


  1.  Hostašová, Božena - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Avicenum, 1980 - 273 s., [16] s. barev. obr. příl.
      Vlachová, Libuše - Jiná role   Němec, Eduard - Jiná role
     ovoce  zelenina  konzervování potravin
    SignaturaC 226.307
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Domácí konzervování ovoce a zeleniny
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 226.307 v1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuDomácí konzervování ovoce a zeleniny
    Záhlaví-jméno Hostašová, Božena (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Avicenum, 1980
    Fyz.popis273 s., [16] s. barev. obr. příl.
    Číslo nár. bibl.cnb000130566
    Dal.odpovědnost Vlachová, Libuše (Jiná role)
    Němec, Eduard (Jiná role)
    Předmět.hesla ovoce * zelenina * konzervování potravin
    MDT 634 , 635.1/.8 , 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Druh dok.KNIHY
    Domácí konzervování ovoce a zeleniny
    První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácích kompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných sýrů, past, moštů, sirupů apod. z jednotlivých druhů ovoce a návody na konzervovaní zeleniny a hub. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.