Počet záznamů: 1
Půhoný, Karel - Autor
Praha : Brázda, 2000 (dotisk 1. vyd.) - 123 s. : il.
ISBN 80-209-0254-6
konzervování potravin ovoce zelenina
kuchařské předpisy
příručkyUmístění Údaje o názvu Domácí konzervování : kompoty, džemy, mošty, vína / Karel Půhoný Záhlaví-jméno Půhoný, Karel (Autor) Vyd.údaje Praha : Brázda, 2000 (dotisk 1. vyd.) Fyz.popis 123 s. : il. ISBN 80-209-0254-6 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Předmět.hesla kuchařské předpisy Předmět.hesla konzervování potravin * ovoce * zelenina Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , 664.8/.9 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Praktická příručka pro domácnost, která přináší recepty na domácí přípravu kompotů, protlaků a kečupů, ovocných moštů a vín, džemů, marmelád, povidel, sterilované zeleniny a hub. Více než 130 receptů na to, jak bez použití chemických konzervačních přísad zužitkovat přebytky vypěstovaného ovoce a zeleniny a připravit z nich kompoty, marmelády, džemy, kečupy, mošty nebo vína, které budete předkládat nejen jako pochoutku, ale doplní Váš jídelníček o mnoho látek důležitých pro uchování zdraví. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1