Počet záznamů: 1
Půhoný, Karel - Author
Praha : Brázda, 2000 (dotisk 1. vyd.) - 123 s. : il.
ISBN 80-209-0254-6
konzervování potravin ovoce zelenina
kuchařské předpisy
příručkyUmístění Title statement Domácí konzervování : kompoty, džemy, mošty, vína / Karel Půhoný Main entry-name Půhoný, Karel (Author) Issue data Praha : Brázda, 2000 (dotisk 1. vyd.) Phys.des. 123 s. : il. ISBN 80-209-0254-6 Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Subj. Headings kuchařské předpisy Subj. Headings konzervování potravin * ovoce * zelenina Form, Genre příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 , 664.8/.9 Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Praktická příručka pro domácnost, která přináší recepty na domácí přípravu kompotů, protlaků a kečupů, ovocných moštů a vín, džemů, marmelád, povidel, sterilované zeleniny a hub. Více než 130 receptů na to, jak bez použití chemických konzervačních přísad zužitkovat přebytky vypěstovaného ovoce a zeleniny a připravit z nich kompoty, marmelády, džemy, kečupy, mošty nebo vína, které budete předkládat nejen jako pochoutku, ale doplní Váš jídelníček o mnoho látek důležitých pro uchování zdraví. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1