Počet záznamů: 1  

Domácí konzervování


  1.  Půhoný, Karel - Author
    Praha : Brázda, 2000 (dotisk 1. vyd.) - 123 s. : il.
    ISBN 80-209-0254-6
     konzervování potravin  ovoce  zelenina
    kuchařské předpisy
     příručky
    Umístění
    Domácí konzervování
    Title statementDomácí konzervování : kompoty, džemy, mošty, vína / Karel Půhoný
    Main entry-name Půhoný, Karel (Author)
    Issue dataPraha : Brázda, 2000 (dotisk 1. vyd.)
    Phys.des.123 s. : il.
    ISBN80-209-0254-6
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Subj. Headingskuchařské předpisy
    Subj. Headings konzervování potravin * ovoce * zelenina
    Form, Genre příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642 , 664.8/.9
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Domácí konzervování
    Praktická příručka pro domácnost, která přináší recepty na domácí přípravu kompotů, protlaků a kečupů, ovocných moštů a vín, džemů, marmelád, povidel, sterilované zeleniny a hub. Více než 130 receptů na to, jak bez použití chemických konzervačních přísad zužitkovat přebytky vypěstovaného ovoce a zeleniny a připravit z nich kompoty, marmelády, džemy, kečupy, mošty nebo vína, které budete předkládat nejen jako pochoutku, ale doplní Váš jídelníček o mnoho látek důležitých pro uchování zdraví. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.