Počet záznamů: 1  

Dokonalé pletení

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Jaacks, Hanna - Autor
    Praha : Ikar : Knižní klub, 1994 - 256 s. : il., barev. fot., tab., schémata ; 25 cm
    ISBN 80-7176-070-6 (Knižní klub. Praha), ISBN 80-85830-44-2 (Ikar. Praha)
    Pro šikovné ruce
      Kantová, Jarmila, - Překladatel
     pletení
     příručky
    SignaturaC 282.243
    Umístění 746.4 - Šití. Pletení. Háčkování
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 282.243   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 282.243 a1   

    Údaje o názvuDokonalé pletení : moderní způsoby standardního pletení a základy háčkování / Hanna Jaacks ; [z němčiny přeložila Jarmila Kantová]
    Záhlaví-jméno Jaacks, Hanna (Autor)
    Vyd.údajePraha : Ikar : Knižní klub, 1994
    Fyz.popis256 s. : il., barev. fot., tab., schémata ; 25 cm
    ISBN80-7176-070-6 (Knižní klub. Praha)
    80-85830-44-2 (Ikar. Praha)
    Číslo nár. bibl.cnb000092474
    Edice Pro šikovné ruce
    OriginálPerfekt Stricken
    Dal.odpovědnost Kantová, Jarmila, 1929- (Překladatel)
    Předmět.hesla pletení
    Forma, žánr příručky
    MDT 746
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru746.4 - Šití. Pletení. Háčkování
    Druh dok.KNIHY
    Pletení je stejně tak dnes jako dříve oblíbeným koníčkem mladší i starší generace. Tato nepostradatelná knížka o základech pletení se zcela výjimečným způosbem věnuje problémům této užitečné zábavy a umožňuje začátečníkům i pokročilým plést uvedené modely podle návodu, případně si navrhovat modely vlastní. Popisy různých technik a vzorů doplňuje více než 900 fotografií a kreseb. V knize je vysvětlen italský způsobm začínání a uzavírání, zejména vhodný pro dolní kraje a lemy. Kdo chce zdokonalit háíčkování, ocení krátkou kapitolu o jeho základech. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.