Počet záznamů: 1  

Dobývání nebe

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Jaroš, Radek, 1964- - Autor - Fotograf
    Vyd. 1. - Praha : Formát, 2002 - 173 s., [41] s. obr. příl. : barev. il., portréty ; 31 cm
    ISBN 80-86155-92-7
      Tabášek, Arnošt, - Autor
     Jaroš, Radek, 1964-
    20.-21. století
     horolezectví  horolezci  horolezecké expedice  horolezecké expedice  horolezectví
     autobiografické vzpomínky  fotografické publikace
    SignaturaB 43.064
    Umístění 796.52 - Horolezectví. Vysokohorská turistika
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 43.064   

    Údaje o názvuDobývání nebe / Radek Jaroš, Arnošt Tabášek
    Záhlaví-jméno Jaroš, Radek, 1964- (Autor) (Fotograf)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Formát, 2002
    Fyz.popis173 s., [41] s. obr. příl. : barev. il., portréty ; 31 cm
    ISBN80-86155-92-7 Kč 449,00
    Číslo nár. bibl.cnb001193711
    Dal.odpovědnost Tabášek, Arnošt, 1952- (Autor)
    Předmět.hesla Jaroš, Radek, 1964- * 20.-21. století * horolezectví - Karákóram (pohoří) - 20.-21. století * horolezci - Česko - 20.-21. století * horolezecké expedice - Himálaj (pohoří) - 20.-21. století * horolezecké expedice - Karákóram (pohoří) - 20.-21. století * horolezectví - Himálaj (pohoří) - 20.-21. století
    Forma, žánr autobiografické vzpomínky * fotografické publikace
    Konspekt796 - Sport. Hry. Tělesná cvičení
    929 - Biografie
    MDT 929 , 796.52.071.2 , 910.4:796.52 , 796.52 , (235.241) , (5-191.2) , (437.3) , (235.243) , (0:82-94) , (084.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru796.52 - Horolezectví. Vysokohorská turistika
    Druh dok.KNIHY
    Kniha popisuje výstupy českého horolezce na osmitisícovky: nejvyšší horu světa v roce 1998 a druhou a třetí nejvyšší horu K2 a Kančendžongu v roce 2001 a 2002. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.