Počet záznamů: 1
Mandžuková, Jarmila, 1959- - Autor
Praha : Agentura VPK, 2001 - 106 s., [16] s. obr. příl. : barev. il. ; 21 cm
ISBN 80-86081-64-8
Dobré rady pro domácnost ;
jídla masitá jídla římský hrnec pánev wok
kuchařské receptySignatura C 301.553 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Údaje o názvu Dobroty z pánve / Jarmila Mandžuková Záhlaví-jméno Mandžuková, Jarmila, 1959- (Autor) Vyd.údaje Praha : Agentura VPK, 2001 Fyz.popis 106 s., [16] s. obr. příl. : barev. il. ; 21 cm ISBN 80-86081-64-8 Kč 79,00 Číslo nár. bibl. cnb001000910 Edice Dobré rady pro domácnost Předmět.hesla jídla * masitá jídla * římský hrnec * pánev wok Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.542.73 , 641.542.7 , 641.55 , 641.55:637.5 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Kuchařka je rozdělena podle použité nádoby. Předpisy na jídla připravovaná v klasické pánvi jsou řazeny podle použitých surovin (hovězí, vepřové, mleté, kuřecí, krůtí a rybí maso, palčinky, omelety, langoše, pokrmy z uzenin a sladkosti). Na přípravu polévek, pokrmů z masa, příloh i sladkostí je vhodný i římský hrnec. Pro rychlou přípravu pokrmů z masa, zeleniny, rýže i pokrmů asijské kuchyně a sladkostí, uvádí kuchařka řadu receptů k přípravě jídla ve woku. Předepsané dávky jsou určeny pro 4 osoby. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1