Počet záznamů: 1  

Dlouhodobá acidifikace a nutriční degradace lesních půd - limitující faktor současného lesnictví

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Cienciala, Emil, 1964- - Autor
    [Praha?] : Ministerstvo životního prostředí České republiky, 2001 - 159 s. : il. + 1 příl.
    ISBN 80-7212-190-1
      Hruška, Jakub, - Editor
     ohrožení životního prostředí  lesní půda  pedologie
     studie
    SignaturaB 42.891
    Umístění 630 - Lesnictví
    Dlouhodobá acidifikace a nutriční degradace lesních půd - limitující faktor současného lesnictví
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 42.891   

    Údaje o názvuDlouhodobá acidifikace a nutriční degradace lesních půd - limitující faktor současného lesnictví / editoři Jakub Hruška, Emil Cienciala
    Záhlaví-jméno Cienciala, Emil, 1964- (Autor)
    Vyd.údaje[Praha?] : Ministerstvo životního prostředí České republiky, 2001
    Fyz.popis159 s. : il. + 1 příl.
    ISBN80-7212-190-1
    Číslo nár. bibl.cnb001112430
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Hruška, Jakub, 1964- (Editor)
    Předmět.hesla ohrožení životního prostředí * lesní půda * pedologie
    Forma, žánr studie
    MDT 502.5 , 630.1 , 630.4 , 631.4
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru630 - Lesnictví
    Druh dok.KNIHY
    Dlouhodobá acidifikace a nutriční degradace lesních půd - limitující faktor současného lesnictví
    Dlouhodobá acidifikace a nutriční degradace lesních půd - limitující faktor současného lesnictví (J.Hruška - E.Cienciala, ed.) Publikace shrnující poznatky o vývoji zdravotního stavu lesů a lesních půd České republiky. Uvádí přehled dosavadních aktivit směřujících ke zlepšení lesních půd a na základě jejich působení navrhuje systém opatření a zásad lesnického hospodaření. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.