Počet záznamů: 1  

Čínská kuchyně

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Tomaník, Miroslav - Autor
    3., přeprac. vyd. - Praha : Merkur, c1990 - 113 s., [8] s. barev. fotogr. : obr. ; 21 cm
    ISBN 80-7032-408-2
      Davidová, Olga - Fotograf   Sládek, Antonín, - Umělec   Skřivan, Rudolf - Autor - Autor
     čínská jídla
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 269.187
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 269.187   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 269.187 SV   

    Údaje o názvuČínská kuchyně / Miroslav Tomaník, Rudolf Skřivan, Aleš Vít ; Fotogr. Olga Davidová ; Graf. úprava Antonín Sládek
    Záhlaví-jméno Tomaník, Miroslav (Autor)
    Údaje o vydání3., přeprac. vyd.
    Vyd.údajePraha : Merkur, c1990 (Most : Severografia)
    Fyz.popis113 s., [8] s. barev. fotogr. : obr. ; 21 cm
    ISBN80-7032-408-2 Kčs 25,00
    Číslo nár. bibl.cnb000072210
    PoznámkyFrontispis
    Dal.odpovědnost Davidová, Olga (Fotograf)
    Sládek, Antonín, 1942-2009 (Umělec)
    Skřivan, Rudolf (Autor)
    Vít, Aleš (Autor)
    Předmět.hesla čínská jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.56(=581.11)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Obsahuje spoustu receptů na pokrmy z masa, ryb, rýže, těstovin, dále zeleninové pokrmy, saláty, polévky a moučníky. V úvodu je nahlédnutí do čínské kuchyně - náčiní, suroviny, jejich krájení a tepelné zpracování, ryby a jiné mořské produkty. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.