Počet záznamů: 1  

Česká kultura za protektorátu


  1.  Doležal, Jiří, 1925-1991 - Autor
    Vyd. 1. - V Praze : Národní filmový archiv, 1996 - 284 s. ; 21 cm
    ISBN 80-7004-085-8
    Knihovna Iluminace ;
      Křen, Jan, - Autor úvodu atd.
    1939-1945
     školství  česká literatura  kinematografie  kultura a společnost  kulturní politika
     Protektorát Čechy a Morava (1939-1945)
     studie
    SignaturaC 287.924
    Umístění 316.7 - Sociologie kultury. Kulturní život
    Česká kultura za protektorátu
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 06.05.2024)C 287.924   

    Údaje o názvuČeská kultura za protektorátu : školství, písemnictví, kinematografie / Jiří Doležal ; [úvod napsal Jan Křen]
    Záhlaví-jméno Doležal, Jiří, 1925-1991 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeV Praze : Národní filmový archiv, 1996
    Fyz.popis284 s. ; 21 cm
    ISBN80-7004-085-8 Kč 130,00
    Číslo nár. bibl.cnb000098328
    Edice Knihovna Iluminace
    PoznámkyEdiční pozn.. Tab.. 1500 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchBibliogr. prací J. Doležala. Jmenný rejstřík, rejstřík filmů, lit. a divadelních her
    Dal.odpovědnost Křen, Jan, 1930-2020 (Autor úvodu atd.)
    Předmět.hesla 1939-1945 * školství - Česko - 1939-1945 * česká literatura - 1939-1945 * kinematografie - Česko - 1939-1945 * kultura a společnost - Česko - 1939-1945 * kulturní politika - Česko - 1939-1945 * Protektorát Čechy a Morava (1939-1945)
    Forma, žánr studie
    Konspekt316.7 - Sociologie kultury. Kulturní život
    MDT 37.09 , 821.162.3 , 316.72/.75 , 791.622 , 304.2/.4 , (437.3) , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru316.7 - Sociologie kultury. Kulturní život
    Druh dok.KNIHY
    Česká kultura za protektorátu
    Sborník, mapující stav české kultury za protektorátu z hlediska školství, písemnictví a kinematografie. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.