Počet záznamů: 1  

Červená vína


  1.  Ševčík, Libor, 1946-2016 - Autor
    2., upr. vyd. - Praha : Grada, 2003 - 134 s., [4] s. barev. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 20 cm
    ISBN 80-247-0639-3
     červená vína  vinařství  vinařské oblasti
     příručky
    SignaturaC 309.267
    Umístění 663.2 - Vinařství
    Červená vína
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 309.267   

    Údaje o názvuČervená vína : hledání pravdy o víně / Libor Ševčík
    Záhlaví-jméno Ševčík, Libor, 1946-2016 (Autor)
    Údaje o vydání2., upr. vyd.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2003
    Fyz.popis134 s., [4] s. barev. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 20 cm
    ISBN80-247-0639-3
    Číslo nár. bibl.cnb001243568
    PoznámkyTerminologický slovník
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla červená vína * vinařství * vinařské oblasti
    Forma, žánr příručky
    Konspekt634 - Ovocnářství
    MDT 663.2 , 634.8.04 , 663.222 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru663.2 - Vinařství
    Druh dok.KNIHY
    Červená vína
    Autor pokračuje v přibližování rozmanitého a nádherného světa vín. Vybírá a čtivou a přehlednou formou zkušeným i začínajícím milovníkům vína přibližuje nepřeberné bohatství odrůd, značek, výrobců, zeměpisných zvláštností a technologických fines. V knize najdete velká červená vína velkých a slavných světových výrobců i srovnání s našimi předními pěstiteli a výrobci. Kniha přináší i souhrn nejnovějších vědeckých bádání dokazujících, že mírné pití červeného vína je zdraví prospěšné. Podává výklad o tom, kdy, jak a k čemu víno servírovat a přináší také zajímavé kuchařské recepty používající víno jako surovinu k přípravě vynikajících pokrmů. Stejně jako v již vydané knize o bílých vínech, nehledá autor pravdu ve víně, ale snaží se dopátrat pravdy o víně. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.