Počet záznamů: 1  

Communicative Czech


  1. 1. vyd. - Praha : Ústav jazykové a odborné přípravy Univerzity Karlovy, 1995 - 262 s.
    ISBN 80-901947-2-9
      Rešková, Ivana - Jiná role   Pintarová, Magdalena - Jiná role   Franta, Jiří, - Ilustrátor
     čeština
     učebnice
    SignaturaB 37.905
    Umístění 811.162.3 - Čeština jako cizí jazyk. Pro cizince
    Communicative Czech
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 37.905   

    Údaje o názvuCommunicative Czech : (elementary Czech) / Věra Bednářová, Magdalena Pintarová [ilustrace Jiří Franta ... et al.]
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Ústav jazykové a odborné přípravy Univerzity Karlovy, 1995
    Fyz.popis262 s.
    ISBN80-901947-2-9
    Číslo nár. bibl.cnb000110744
    Dal.odpovědnost Rešková, Ivana (Jiná role)
    Pintarová, Magdalena (Jiná role)
    Franta, Jiří, 1978- (Ilustrátor)
    Dal.odpovědnost Univerzita Karlova. Ústav jazykové a odborné přípravy (Jiná role)
    Předmět.hesla čeština
    Forma, žánr učebnice
    Konspekt811.162.3 - Čeština
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 811.162.3 , (075)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru811.162.3 - Čeština jako cizí jazyk. Pro cizince
    Druh dok.KNIHY
    Communicative Czech
    Učebnice je první částí kompletu učebnic, které mají studenty dovést k pokročilé úrovni znalostí jazyka. Je určena úplným či tzv. falešným začátečníkům. Je psána na základě angličtiny. Mohou ji však používat i zájemci bez znalostí angličtiny, nebo? instrukce ke cvičením jsou také v češtině. Hlavním cílem učebnice je, aby studenti zvládli autentickou, komunikativní češtinu. K učebnici je vydána kazeta s texty a dialogy z lekcí a doplňkovými materiály. K výběrovému použití je určen Pracovní sešit. Pokračováním je učebnice Communicative Czech Intermediate Czech.Předkládaná publikace je určena lékařům, farmaceutům, zdravotním sestrám a především nutričním terapeutům, kterým by měla zprostředkovat základní orientaci v léčbě dietou a poskytnout informace o významu potravin v prevenci a léčbě chorob. Potraviny a způsob výživy se podílejí na vzniku až 75 % veškerých onemocnění, přičemž u mnohých z nich, jako je například ateroskleróza, hypertenze a cukrovka, jsou hlavními faktory. Dietologie se tudíž řadí k významným medicínským oborům. Kniha je zaměřena na praktické klinické informace, kromě četných tabulek zahrnuje i příklady jídelníčků vhodných pro konkrétní onemocnění. Zvláštní pozornost je věnována dietním opatřením u dětí jednotlivých věkových kategorií. Závěrečnou část knihy tvoří abecední přehled dietologických pojmů a obsáhlá tabulka kalorických hodnot nejčastěji používaných potravin. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.