Počet záznamů: 1  

Chvála varhan

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Jan, Jiří, 1941- - Autor
    Vyd. 1. - Brno : VUTIUM, 2001 - 67 s. : il. (některé barev.) ; 22 cm + 1 CD  
    ISBN 80-214-1858-3
     varhany
     Brno (Česko)
     sborníky
    SignaturaC 303.101
    Umístění
    Chvála varhan
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidickájen prezenčněC 303.101 v1   
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 303.101   
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 303.101 v2   

    Údaje o názvuChvála varhan : opus 109 v novobarokní aule Vysokého učení technického v Brně / Jiří Jan a kolektiv
    Záhlaví-jméno Jan, Jiří, 1941- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : VUTIUM, 2001
    Fyz.popis67 s. : il. (některé barev.) ; 22 cm + 1 CD
    ISBN80-214-1858-3
    Číslo nár. bibl.cnb001034630
    PoznámkyPod názvem: Vysoké učení technické v Brně
    Dal.odpovědnost Vysoké učení technické v Brně
    Předmět.hesla varhany - Česko * Brno (Česko)
    Forma, žánr sborníky
    Konspekt78 - Hudba
    MDT 681.816.61 , (437.322) , (062.552)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Chvála varhan
    Kolektivní práce vybraných odborníků pod vedením prof. Jiřího Jana, seznamuje zájemce o varhanní hudbu s podstatou a koncepcí varhan a představuje nový unikátní nástroj v novobarokní aule rekonstruovaného Centra Vysokého učení technického v Brně. Publikace osvětluje pohled na varhany jako na dílo vždy individuální s mnohostrannými funkcemi a seznamuje se zvukově technickou koncepcí nových varhan VUT v Brně. Nástroj je bohatě obrazově dokumentován. Ke knize náleží zvuková příloha (CD) s možností seznámit se se zvukem jednotlivých rejstříků a také poznat bohaté možnosti vytváření zvukových barev kombinacemi jednotlivých rejstříků. Publikace byla vydána k prvnímu výročí uvedení nových varhan VUT do provozu. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.