Počet záznamů: 1
Chřest v kuchyni
Teplíková, Jarmila, 1952- - Autor
Vyd. 1. - Praha : Vyšehrad, 2006 - 108 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
ISBN 80-7021-837-1
chřest jídla
kuchařské recepty příručkySignatura C 322.523 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla Údaje o názvu Chřest v kuchyni : pěstování, léčivé účinky a recepty : 172 receptů / Jarmila Teplíková a kol. Záhlaví-jméno Teplíková, Jarmila, 1952- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Vyšehrad, 2006 Fyz.popis 108 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm ISBN 80-7021-837-1 Kč 128,00 Číslo nár. bibl. cnb001657592 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografie Předmět.hesla chřest * jídla Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 635.31 , 641.55 , (083.12) , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla Druh dok. KNIHY Kniha přináší zkušeným i mladým kuchařkám i zahrádkářům základní informace o chřestu, jak botanické, tak návod na zahrádkářské pěstování této zeleniny. Navazují kapitoly s recepty, které dokazují, že chřest má nekonečně mnoho kuchařského využití. Publikace končí informacemi o účincích chřestu na lidské zdraví. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1