Počet záznamů: 1
Chladicí technika v potravinářství
Ibl, Vladimír, 1907-1979 - Autor
Vyd. 1. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1971 - 451 s. + 2 příl.Signatura C 78.744 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Chladicí technika v potravinářství Záhlaví-jméno Ibl, Vladimír, 1907-1979 (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1971 Fyz.popis 451 s. + 2 příl. Číslo nár. bibl. cnb000431347 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY V sedmi oddílech je věnována pozornost technologickým datům, chlazení při výrobě potravin a nápojů, zařízením pro zmrazování a dlouhodobé skladování potravinových zásob, výrobnímu komplexu pro získání ledu a zmrzliny, aparatuře na sušení mrazovou sublimací ve vakuu a systému balení a distribuce výrobků. Ve výkladu jsou zdůrazněny ekonomické zřetele. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1