Počet záznamů: 1  

Chladicí technika v potravinářství


  1.  Ibl, Vladimír, 1907-1979 - Autor
    Vyd. 1. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1971 - 451 s. + 2 příl.
    SignaturaC 78.744
    Umístění
    Chladicí technika v potravinářství
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 78.744   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuChladicí technika v potravinářství
    Záhlaví-jméno Ibl, Vladimír, 1907-1979 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1971
    Fyz.popis451 s. + 2 příl.
    Číslo nár. bibl.cnb000431347
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Chladicí technika v potravinářství
    V sedmi oddílech je věnována pozornost technologickým datům, chlazení při výrobě potravin a nápojů, zařízením pro zmrazování a dlouhodobé skladování potravinových zásob, výrobnímu komplexu pro získání ledu a zmrzliny, aparatuře na sušení mrazovou sublimací ve vakuu a systému balení a distribuce výrobků. Ve výkladu jsou zdůrazněny ekonomické zřetele. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.