Počet záznamů: 1  

Chameleoni


  1.  Nečas, Petr - Autor
    Vyd. 1. - Jihlava : Madagaskar, 2003 - 303 s. : il. (některé barev.) ; 24 cm
    ISBN 80-86068-30-7
     chameleonovití  obecná zoologie  terarijní zvířata  chov zvířat
     příručky
    SignaturaC 308.925
    Umístění 636.9 - Chov ostatních zvířat. Králíci. Morčata. Teraristika
    Chameleoni
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 308.925 v1   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 308.925   

    Title statementChameleoni / Petr Nečas
    Main entry-name Nečas, Petr (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataJihlava : Madagaskar, 2003
    Phys.des.303 s. : il. (některé barev.) ; 24 cm
    ISBN80-86068-30-7
    National bibl. num.cnb001242361
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Subj. Headings chameleonovití * obecná zoologie * terarijní zvířata * chov zvířat
    Form, Genre příručky
    Conspect59 - Zoologie
    UDC 636.08 , 598.112.21 , 591 , 636.95/.99 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru636.9 - Chov ostatních zvířat. Králíci. Morčata. Teraristika
    Document kindBOOKS
    Chameleoni
    Velmi krásná a podrobná publikace představuje široké veřejnosti svět chameleonů v celé jejich kráse a zajímavosti na pozadí herpetologie a teraristiky. Kniha je rozdělena do tří částí. První z nich je věnována biologii chameleonů - paleontologii a evoluci, zoogeografii, anatomii a fyziologii, etologii a ekologii. Druhá část se zabývá chovem chameleonů v teráriu - stavbou a zařízením terária, péčí o chameleony a zdravotní problematikou jejich chovu. Třetí speciální část je velmi podrobným přehledem dosud známých druhů chameleonů s jejich popisem a poznámkami k chovu v zajetí. Kniha je také doplněna unikátními fotografiemi a obrázky, různými přehledy a tabulkami, slovníčkem a rozsáhlým přehledem odborné literatury o chameleonech. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.