Počet záznamů: 1  

Calvados po lopatě

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Wagner, Radek, 1937- - Autor
    1. vyd. - Olomouc : Nakladatelství Olomouc, 2001 - 111 s. : il. ; 20 cm
    ISBN 80-7182-122-5
     calvados
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 303.318
    Umístění 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    Calvados po lopatě
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 303.318   

    Údaje o názvuCalvados po lopatě : návod na výrobu jablečného destilátu / Radek Wagner
    Záhlaví-jméno Wagner, Radek, 1937- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeOlomouc : Nakladatelství Olomouc, 2001
    Fyz.popis111 s. : il. ; 20 cm
    ISBN80-7182-122-5
    Číslo nár. bibl.cnb001027198
    Předmět.hesla calvados
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 663.551.5:634.11 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    Druh dok.KNIHY
    Calvados po lopatě
    Autor formou praktických rad srozumitelně vysvětluje postup výroby jablečné pálenky od sběru jablek, moštování jablečné šťávy, kvašení, vlastního pálení, úpravy macerátu, ředění, filtrování, zrání až po degustaci amatérsky zpracovaného calvadosu, obdivovaného, báječného, nazlátlého koňaku, plného aroma jablek. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.