Počet záznamů: 1  

Best Czech recipes

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Salfellner, Harald, 1962- - Autor
    Prague : Vitalis, 2000 - 79 s. : barev. il. ; 18 cm
    ISBN 80-7253-006-2
     česká jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 297.877
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Best Czech recipes
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 297.877   

    Údaje o názvuBest Czech recipes / Harald Salfellner
    Záhlaví-jméno Salfellner, Harald, 1962- (Autor)
    Vyd.údajePrague : Vitalis, 2000
    Fyz.popis79 s. : barev. il. ; 18 cm
    ISBN80-7253-006-2
    Číslo nár. bibl.cnb000972320
    PoznámkyPřeloženo z němčiny?
    Předmět.hesla česká jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568(437.3) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.angličtina
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Best Czech recipes
    Vybrané kuchařské předpisy na přípravu tradičních pokrmů české kuchyně.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.