Počet záznamů: 1  

Bércový vřed I

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Pospíšilová, Alena, 1945- - Autor
    Vyd. 1. - V Praze : Triton, 2004 - 137 s. : il. ; 17 cm
    ISBN 80-7254-469-1
    Odborná léčba v moderní medicíně
     bércový vřed
     příručky
    SignaturaC 313.082
    Umístění 616.1 - Nemoci srdce a cév
    Bércový vřed I
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 313.082   

    Údaje o názvuBércový vřed I / Alena Pospíšilová
    Záhlaví-jméno Pospíšilová, Alena, 1945- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeV Praze : Triton, 2004
    Fyz.popis137 s. : il. ; 17 cm
    ISBN80-7254-469-1
    Číslo nár. bibl.cnb001310995
    Edice Odborná léčba v moderní medicíně
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla bércový vřed
    Forma, žánr příručky
    Konspekt616 - Patologie. Klinická medicína
    MDT 616.147.3-008.64-002.44 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru616.1 - Nemoci srdce a cév
    Druh dok.KNIHY
    Bércový vřed I
    Bércový vřed – obávaný strašák cukrovkářů a vůbec všech lidí s cévními problémy. Onemocnění si příliš nevybírá, postihuje muže i ženy zejména vyššího věku a s mnoha dalšími zdravotními problémy. Obvykle je výsledkem chronických potíží, rozvíjí se plíživě, prudce snižuje kvalitu života a jeho léčba bývá svízelná, náročná na čas i psychiku. Nemalou roli při tom hraje kromě individuálního a komplexního přístupu důvěra k lékaři i moderním terapeutickým možnostem a ochota spolupracovat. Jen poučený a motivovaný pacient totiž může pochopit příčiny vzniku bércového vředu, podstatu hojení i principy prevence a zvládnout obecné zásady domácího ošetřování. V tomto procesu se nabízená kniha může stát vítaným rádcem a průvodcem. Srozumitelnými slovy poučí i ukáže, jak nerezignovat, ale naopak aktivně a neomylně směřovat k úplnému uzdravení. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.