Počet záznamů: 1  

Basic baking

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Schinharl, Cornelia - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2003 - 168 s. : barev. il. ; 25 cm
    ISBN 80-249-0212-5
      Dickhaut, Sebastian - Autor   Lieblová, Dagmar, - Překladatel
     moučníky
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 311.159
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Basic baking
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 311.159   

    Údaje o názvuBasic baking : všechno, co potřebujete vědět, abyste upekli snadno a dobře / Cornelia Schinharlová, Sebastian Dickhaut ; [z německého originálu ... přeložila Dagmar Lieblová]
    Záhlaví-jméno Schinharl, Cornelia (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Ikar, 2003
    Fyz.popis168 s. : barev. il. ; 25 cm
    ISBN80-249-0212-5
    Číslo nár. bibl.cnb001242686
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje rejstřík
    OriginálBasic baking
    Dal.odpovědnost Dickhaut, Sebastian (Autor)
    Lieblová, Dagmar, 1929-2018 (Překladatel)
    Předmět.hesla moučníky
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.85 , (083.12) , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Druh dok.KNIHY
    Basic baking
    Návody, jak správně připravit vláčné třené, odpalované a kynuté křehké těsto i piškot. Správná příprava surovin i rady, jak moučníky plnit a zejména ozdobit. Nechybí ani přehled potřebných praktických pomůcek a nástrojů i fotografie hotových pokrmů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.