Počet záznamů: 1  

Basic baking

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Schinharl, Cornelia - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2003 - 168 s. : barev. il. ; 25 cm
    ISBN 80-249-0212-5
      Dickhaut, Sebastian - Autor   Lieblová, Dagmar, - Překladatel
     moučníky
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 311.159
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Basic baking
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 311.159   

    Title statementBasic baking : všechno, co potřebujete vědět, abyste upekli snadno a dobře / Cornelia Schinharlová, Sebastian Dickhaut ; [z německého originálu ... přeložila Dagmar Lieblová]
    Main entry-name Schinharl, Cornelia (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Ikar, 2003
    Phys.des.168 s. : barev. il. ; 25 cm
    ISBN80-249-0212-5
    National bibl. num.cnb001242686
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje rejstřík
    OriginalBasic baking
    Another responsib. Dickhaut, Sebastian (Author)
    Lieblová, Dagmar, 1929-2018 (Translator)
    Subj. Headings moučníky
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.85 , (083.12) , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Document kindBOOKS
    Basic baking
    Návody, jak správně připravit vláčné třené, odpalované a kynuté křehké těsto i piškot. Správná příprava surovin i rady, jak moučníky plnit a zejména ozdobit. Nechybí ani přehled potřebných praktických pomůcek a nástrojů i fotografie hotových pokrmů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.