Počet záznamů: 1  

Analytické metody pro mléko a mlékárenské výrobky

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Cvak, Zdeněk - Autor
    1. vyd. - Praha : Mlékárenský průmysl, 1986 - 439 s. : obr., tb. ; 20 cm
    Technické publikace ;
      Černá, Eva - Jiná role
     analytická chemie  analýza potravin  mléčné výrobky  mléko
     příručky
    SignaturaC 255.838/1
    Umístění
    Analytické metody pro mléko a mlékárenské výrobky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 255.838/1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuAnalytické metody pro mléko a mlékárenské výrobky. Díl 1., Chemie
    Záhlaví-jméno Cvak, Zdeněk (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Mlékárenský průmysl, 1986
    Fyz.popis439 s. : obr., tb. ; 20 cm
    Edice Technické publikace Ústředního výzkumného ústavu potravinářského průmyslu Střediska technických informací potravinářského průmyslu v Praze ; Čís. 377
    PoznámkyMezin. normalizace pro mléko a mléčné výrobky. - Pro vnitř. potřebu. - Přehl. lit. a norem. - Rozmn. - 650 výt. - Obálka Zbyněk Kočvar. - Vydavatel: Výzkum. ústav potrav. prům.
    Dal.odpovědnost Černá, Eva (Jiná role)
    Předmět.hesla analytická chemie * analýza potravin * mléčné výrobky * mléko
    Forma, žánr příručky
    MDT 543.2 , 637.1
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Analytické metody pro mléko a mlékárenské výrobky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.