Počet záznamů: 1  

Amalgám

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Altmann-Brewe, Jutta - Author
    Olomouc : Fontána, 2002 - 132 s. ; 20 cm
    ISBN 80-86179-23-0
     alternativní medicína  zubní amalgám  zubní amalgám
     populárně-naučné publikace
    Call numberC 306.708
    Umístění 615.8 - Fyzioterapie obecně. Alternativní medicína
    Amalgám
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 306.708   

    Title statementAmalgám : časovaná bomba : jak se zbavit jedů v ústech : zdravé zuby = základ zdraví / Jutta Altmann-Brewe
    Main entry-name Altmann-Brewe, Jutta (Author)
    Issue dataOlomouc : Fontána, 2002
    Phys.des.132 s. ; 20 cm
    ISBN80-86179-23-0
    National bibl. num.cnb001171263
    Note1800 výt.. Z němčiny přeložila Ivana Krausová. V tiráži r. vyd. 2001
    Subj. Headings alternativní medicína * zubní amalgám - toxicita * zubní amalgám - zdravotní aspekty
    Form, Genre populárně-naučné publikace
    Conspect615.8 - Fyzioterapie. Psychoterapie. Alternativní lékařství
    UDC 615.8 , 616.314-74:615.465 , 612.014.46 , 616 , (0.062)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru615.8 - Fyzioterapie obecně. Alternativní medicína
    Document kindBOOKS
    Amalgám
    Kniha přichází se šokujícím zjištěním, po kterém vás začnou brnět všechny opravené zuby. Bylo potvrzeno, že rtuť uvolňující se ze zubních plomb působí velmi škodlivě na lidský organizmus. Nekvalitně provedený stomatologický zásah (jichž je podle statistik až 80 %) se může podepsat dokonce na nevratném poškození tělesných funkcí a vyvolat vážná onemocnění, jakými je například roztroušená skleróza nebo poruchy mozkové činnosti. Autorka nabízí množství řešení, jak tyto negativní vlivy odstraňovat a zároveň zveřejňuje nejnovější poznatky, jež doposud nebyly běžným čtenářům zpřístupněny. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.